Laatste verkoop
n/a geleden

Voor starters

1 Pakket

  • Neem een maandvoorraad. U ontvangt slechts één pakje.
  • 4,95 EUR verzendkosten
voordat:

€ 79,95

49,95 €
Prijs per fles

Totale prijs 54,90 €

Beoordelingen van klanten 4.7/5

Naar de recensies
Laatste verkoop
n/a geleden

Bestseller

3 Pakketten

  • U ontvangt eenmaal 3 pakken.
  • Bespaar een hele 46% met dit pakket
  • Gratis verzending
voordat:

€ 59,95

36,65 €
Prijs per fles

Totale prijs 109,95 €

Beoordelingen van klanten 4.7/5

Naar de recensies
Laatste verkoop
n/a geleden

Verkoop hit

2 Pakketten

  • U ontvangt eenmaal 2 pakken.
  • Bespaar 27% met dit pakket
  • Gratis verzending
voordat:

€ 69,95

39,97 €
Prijs per fles

Totale prijs 79,95 €

Beoordelingen van klanten 4.7/5

Naar de recensies
Het spijt ons u te moeten informeren dat onze voorraad volledig is uitverkocht. Door de overweldigende vraag kunnen we op dit moment geen nieuwe bestellingen uitvoeren. Onze excuses voor het ongemak dat dit kan veroorzaken.

Wij waarderen uw geduld en steun. Bedankt voor uw begrip.
4.7

Uitstekend

Alexandra Rommel

22.10.2022

Geverifieerde aankoop

Mijn arts heeft mij deze tabletten 6 weken geleden voorgeschreven en ik heb nu één pakje leeg ... op de weegschaal is het 6 kilo minder ... dat is veel voor mij ... ik moet meer afvallen, maar ik denk dat het hiermaa gaat lukken... helaas betaalt de ziektekostenverzekering de capsules niet en moet je ze dus zelf betalen ... maar ze helpen wel en ik heb een ander pakket besteld ... als ik dan weer zoveel gewicht kan verliezen dan heb ik mijn doel bereikt. Groetjes, Alexandra Rommel

Frauke Haas

21.10.2022

Geverifieerde aankoop

Het werkte heel goed en de pillen zijn niet te groot om door te slikken, waar ik meestal problemen mee heb. Ik denk dat dit voor het bikinilichaam echt de snelste manier is om vetkwabben kwijt te raken

Mira

21.10.2022

Geverifieerde aankoop

Ik ben nu aan mijn 2e pakket begonnen en heb al zeer goede resultaten. Ik verloor 11 kg zonder veel aanpassingen en dat is perfect. Ik heb veel minder honger!

annabel

20.10.2022

Geverifieerde aankoop

Gebruik de pillen al een paar dagen en ik moet toegeven dat ik het gevoel heb dat het werkt. Het fijne is dat de capsules cafeïnevrij zijn, waardoor je lekker kunt slapen en tegelijkertijd afvalt. Dat vind ik leuk :-)

DIETMAR

20.10.2022

Geverifieerde aankoop

Levering duurde lang!!! 5 dagen gewacht op het pakket!! Verpakking NIET zoals gehoopt. Maar tot nu toe zeer GOEDE resultaten (3 kilo afgevalen in de eerste week). Ik wacht nog even af en zal deze beoordeling bewerken nadat ik de behandeling heb afgesloten. Met vriendelijke groet, D. Schulte

Justyna Wysocka

20.10.2022

Geverifieerde aankoop

Na de eerste week voelde ik me veel minder hongerig. Na 2 weken begon de weegschaal voor mij een lager gewicht te vertonen. Heb tot nu toe geen bijwerkingen en ben tevreden.

Caroline Meier

18.10.2022

Geverifieerde aankoop

Dit is de derde keer dat ik deze tablets heb gekocht. Ik moet zeggen dat ze me hebben geholpen om af te vallen en de ingrediënten zorgen ervoor dat ik me op de een of andere manier gezonder voel. Ik kan de capsules iedereen aanraden, ik neem ze tijdens de maaltijd en alles gaat goed.

Ricarda

17.10.2022

Geverifieerde aankoop

Waar moet ik beginnen...? Allereerst het heel prettige contact met de klantenservice (DHL heeft mijn pakket verprutst). Het probleem is zeer snel naar mijn tevredenheid opgelost. Het gebruik is heel eenvoudig omdat het slechts eenmaal per dag met een glas water hoeft te worden ingenomen. Helaas voelde ik de eerste week niets en zakte mijn motivatie. Ik had al gedacht dat ik met de behandeling zou stoppen omdat het voor mij niet werkte. De vele recensies gaven me echter hoop en ik bleef het gebruiken. Tijdens de tweede week merkte mijn man dat ik veel minder at (hij merkte het omdat hij de afwas voor ons doet en mijn borden niet leeg waren). Dat verbaasde me echt. Ik weeg mezelf niet vaak (slechts één keer per maand) en dat deed ik ook zo tijdens het gebruik. Na het pakket (ik heb er maar één besteld) toonde de weegschaal 7 kg minder. Dit is succesvol, omdat ik anders altijd problemen heb met afvallen. Ik heb zojuist het tweede pakket besteld en schrijf deze recensie nu als een klein bedankje (en dat andere gebruikers het ook gaan gebruiken). Mijn man is ook blij verrast, maar wij (of ik) hebben ons doel nog niet bereikt en gaan nog een keer een ander pakket proberen. Groeten uit het Zwarte Woud, Ricarda

Christa Mauser

14.10.2022

Geverifieerde aankoop

Ik slik de tabletten nu twee weken en ben zeer tevreden

Jana Jana

11.10.2022

Geverifieerde aankoop

Alles is heel goed verlopen en mijn vriendin met wie ik het samen doe heeft tot nu toe na 3 weken ook goede resultaten geboekt.

Tina

10.10.2022

Geverifieerde aankoop

Snelle bezorging. Leuke klantenservice. Ik vind de capsules heel goed. Ik ben zeker afgevallen, maar ik heb mezelf niet gewogen omdat ik geen weegschaal in huis heb. Tine.

Katharina

09.10.2022

Geverifieerde aankoop

Ik neem de capsule elke dag bij het ontbijt. Het is klein en gemakkelijk door te slikken. Ik heb meer energie sinds ik het gebruik. Mijn hoofdpijn is ook weg. Ik voel me prettiger en vitaler. De stof is ook een eetlustremmer. Ik eet veel minder.

Cindy

09.10.2022

Geverifieerde aankoop

1,5 week verder en 2,5 kg afgevallen - heel gemakkelijk en ontspannen. 😍❤️❤️❤️ Ik ben heel blij.

Betül

09.10.2022

Geverifieerde aankoop

Ik vind niet dat de pillen de eetlust onderdrukken, maar ik ben zeker afgevallen want ik pas in mijn zomerbroekje van 2 jaar geleden dat kon vroeger absoluut niet en dat is het enige dat voor mij telt, alleen dit het vet van mijn buik en armen is weg

Monika Rosenbach

03.10.2022

Geverifieerde aankoop

Heeft mij goed geholpen.

Henriette

28.09.2022

Geverifieerde aankoop

Oké, deze pillen kunnen iets opleveren, maar wat als het eigenlijk veel te duur is? Uiteraard weigeren zorgverzekeraars dit te betalen. Ze hebben het vast te druk met betalen voor die stomme vaccinaties!!!

yilmaz

27.09.2022

Geverifieerde aankoop

Ik nam het heel goed op en had geen problemen. ik zou zeggen dat ik in een maand 6 kilo ben afgevallen, ondanks dat ik veel alcohol dronk omdat corona nu weg is en je er eindelijk weer uit kan !! vind de pillen erg goed


Contacteer ons
Even geduld aub ...